Mai 15, 2013

Posted

Marturii Nunta si Botez 2013

Marturii Nunta si Botez 2013

Avem deosebita placere sa va prezentam noua colectie de marturii pentru nunta si botez pentru anul 2013 .

Ca si in moda, marturiile pentru nunta si botez urmeaza anumite trenduri in fiecare an. Am creat cele mai potrivite modele in functie de tendintele si culorile care sunt in voga in acest an. Am incercat sa evitam crearea a sute de modele care sa va ocupe timpul in a alege cea mai potrivita marturie, va prezentam astfel modele standard pe care le puteti personaliza in functie de tematica, decoratiuniile si culorile evenimentului dumneavoastra.

Va stam la dispozitie in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 10:00 – 18:30 atat telefonic la numarul 0742 386 931, la id messenger: marturiinuntaro cat si prin e-mail accesand sectiunea de contact a site-ului nostru.

Pentru marturii nunta puteti alege din categoriile: marturii cutii , marturii saculeti, marturii scortisoara,

Pentru marturii botez puteti alege din categoriile: botosei botez , cruciulite botez , marturii ceara botez , marturii cutii botez , marturii botez figurine , marturii scortisoara botez

Avem pentru dumneavoastra si oferte speciale pe care le puteti gasi in categoria de Reduceri Marturii

Accesorii pentru nunta si botez gasiti in categoria Accesorii Nunta Botez unde puteti gasii casute de dar si seturi pentru nunta si botez din colectia 2013.

Ne rasplatim clientii si le oferim si in anul 2013 sansa de a castiga unul dintre cele 2 site-uri pentru nunta sau botez oferite de partenerul nostru Xpose Media, detalii despre concurs puteti gasi Aici .

slidecolectia2013

Leave a Reply